Geospatial Asset Management in Rail

WEBINAR: Optimaliseer uw onderhoud met een SAP en GIS geïntegreerd landschap

Bekijk nu het webinar

De wereld verandert continu en wordt steeds complexer. Door de corona crisis daalt de vraag en daarmee ook de inkomsten voor het openbaar vervoer drastisch. Hierdoor moeten bedrijven nóg efficiënter omgaan met hun kosten en uitgaven.

Vooral nu is het van essentieel belang om de ongeplande stilstand van infrastructuur en apparatuur te minimaliseren; inkomsten te genereren voor het verminderde aantal ritten; en zorg te dragen aan het zo betrouwbaar mogelijk maken van het openbaar vervoer gezien de vitale beroepen op deze service en zekerheid vertrouwen. Locatie – bodemsoorten, landgebruik – het weer, natuurrampen en meer impact op het onderhouden van de infrastructuur. SAP EAM-oplossingen ondersteunen vaak werkbeheerprocessen binnen onderhoud. Geografische monitoring en analyse worden mogelijk gemaakt door GIS-oplossingen, waaronder Esri’s ArcGIS-platform. Deze discrete processen kunnen efficiënter worden gemaakt in een geïntegreerd landschap. Wij laten u graag zien hoe!

In samenwerking met Esri Nederland biedt Rizing een oplossing voor hoe SAP en Esri ArcGIS de geïntegreerde planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden binnen de railindustrie kunnen ondersteunen.

Ontmoet de Spreker

Satish Garib
Market Unit Director BENELUX, Rizing
Fill in all fields correctly.A technical error occurred.Thank you for your submission.

Webinar: